Syrop korzenny do grzańca

Syrop korzenny do grzańca

  • Głęboki, korzenny smak i aromat
  • Naturalnie mętny
  • Do zimowej herbaty
  • Pomysł na prezent
24,50 
Pojemność:250 ml

Brak w magazynie

Czas realizacji
1-2 dni robocze

O produkcie

Syrop Szczepanówka powstaje ze starannie wyselekcjonowanych, świeżych owoców uprawianych w rodzinnym Gospodarstwie Ogrodniczym Szczepanówka. Proces produkcji opiera się na tradycyjnych recepturach oraz naturalnych składnikach, bez sztucznych dodatków i konserwantów. Dzięki temu każdy syrop zachowuje pełnię aromatu i intensywny smak owoców prosto z natury.

Syropy Szczepanówki to doskonały dodatek do napojów, deserów czy dań, który pozwala cieszyć się naturalną słodyczą i zdrowiem przez cały rok. Produkty są odpowiednie dla osób ceniących naturalność i wysoką jakość.

  • Naturalnie mętne, bez sztucznych barwników i konserwantów
  • Na bazie tłoczonego soku
  • Pełne intensywnego aromatu i smaku owoców
  • Idealne do rozcieńczania z wodą, herbatą lub jako dodatek do deserów
  • Tradycyjna receptura, ręczna produkcja
Szczepanówka 1913

Skład

  • sok z pigwowca japońskiego
  • sok jabłkowy
  • cukier
  • 2% przyprawy korzenne: imbir, cynamon, kolorowy pieprz, goździki, kardamon, anyż
Szczepanówka 1913

Warto wiedzieć

Produkt pasteryzowany, naturalnie mętny, przygotowany na bazie tłoczonego soku z całych, świeżych owoców.

Opakowanie: szklana butelka

Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 21 dni.

Kraj pochodzenia: Polska

Producent: Gospodarstwo Ogrodnicze Szczepanówka

Szczepanówka 1913

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza
100 g
Wartość energetyczna
590 kJ / 141 kcal
Tłuszcz
0,23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,01 g
Węglowodany
35,99 g
w tym cukry
29,25 g
Białko
0,44 g
Sól
<0,01 g

Literatura

Źródła: 1. Tian H, Li X, An L, Wang S, Xie Z, Zhan Z, Zhang X, Chang G, Gao W, Guo L. Genetic variation, functional composition, biological activity, and diverse applications of Chaenomeles: A review of current knowledge. Food Chem. 2025 Sep 1;485:144404. doi: 10.1016/j.foodchem.2025.144404. Epub 2025 Apr 18. PMID: 40345044.

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują Polityka prywatności oraz Warunki korzystania z usługi Google.