Oferujemy usługę tłoczenia soku z surowca dostarczonego przez Klienta. Ofertę kierujemy zarówno do firm, producentów owoców i warzyw jak i osób prywatnych.
tłoczenie metodą na zimno pasteryzacja
Naturalnie mętny
Świeżo wyciskany
Bez wody
Bez wody
Bez wody
Usługa tłoczenia soku
1
Dostawa surowców
2
Mycie
3
Tłoczenie
4
Pasteryzacja
5
Rozlew do opakowań
6
Gotowe!
Rozlew do opakowań
Bag in box
2l, 3l, 5l
Butelki
250 ml - 750 ml
Beczki
200 l
Specjalizujemy się w przerobie
Jabłka
Pigwa Pigwowiec japoński
Gruszki
Porzeczki Czarne i czerwone
Maliny
Burak marchew Pietruszka
Jagoda Kamczacka
Wiśnie
Aronia czarny bez
Winogrona
Borówka
twojego surowca nie ma na liście?
Chcesz wycisnąć z niego sok? Skontaktuj się z nami. Jesteśmy otwarci na różnorodne pomysły.
Gwarantujemy
1
Jakość naszych usług
2
Nowoczesne maszyny od renomowanego producenta
3
Wieloletnie doświadczenie
4
Sprawdzone opakowania od polskich producentów
Najważniejsze informacje przed dostawą
Minimalna ilość surowca: 300 kg.
Aby uzyskać 1 litr soku jabłkowego potrzebne jest ok. 1,5 –1,7 kg jabłek.
Smak i kolor soku oraz wydajność surowców zależy od odmiany oraz stopnia ich dojrzałości.
Istnieje możliwość produkcji soku jabłkowego niepasteryzowanego.
Owoce są poddawane myciu przed tłoczeniem.
Warzywa muszą zostać umyte przez Klienta przed dostawą.
więcej informacji
Zadzwoń lub napisz a nasz zespół udzieli Tobie wszelkich informacji związanych z usługą.